restaurace Equitana

Facelift interiéru hotelové restaurace jezdeckého areálu. Z původního vybavení zbyl pouze dřevěný rastr na stropě. Kompletně byl nově navržen a postaven bar, povrchy, osvětlení, obložení stěn. Některé prvky byly oživeny a recyklovány.

Cílem bylo dosáhnout ambietní atmosféry při zachování jisté venkovské zemitosti a hrubosti. Interiér byl doplněn obrazy, předměty a fotografiemi s tématiku jezdeckého sportu, honů a myslivosti, které se váží k místnímu životu a historii.

místo: Martinice u Březnice

klient: Equitana s.r.o.

projekt: 2019-2023

realizace: 2023

velikost: 400m2

tým: Miloš Munzar, Tomáš Kovalčík, Adéla Křížková (architekt), Natálie Roučková Opatrná (obrazy), Bořek Bierhanzl (zadavatel), Karel Dragoun (truhlář), Jaroslav Cibulka (projektové řízení)

foto: Miloš Červený Beníšek